top of page
Spa Korg

Kroppsbehandlingar
 

Chokladdröm 60 min - Nyhet!

En chokladälskares dröm! Behandlingen börjar med Kroppspeeling av Choklad, Apelsin Kaffe.

Peelingen ger din kropp en fräsch energikick. Den slätar ut och återfuktar huden. Innehåller kaffebönor som fungerar som ett extra inslag av peeling med syftet att ta bort döda hudceller. Doften är magisk och en riktig energikick. Efter peelingen får du en skön massage med underbar chokladolja som är rik på antioxidanter och verkar lugnande och gör att man känner sig gladare, då den höjer serotoninhalten och frigör endorfiner i kroppen.

Bara doften i rummet kommer göra dig lycklig!

Efter behandlingen får du avnjuta en bit choklad.

Pris: 1050:-

Balans 60 min

En skön och balanserande behandling för stress eller bara för en skön avkoppling. Du får en varm inpackning av ekologisk Lavendelolja. Mentalt är den lugnande och ger balans och harmoni. Bra vid oro och dåligt självförtroende. Lavendel ger en trygg och omhändertagande känsla. Bra vid lättare sömnbesvär, den sänker stresspåslaget och låter friden sjunka in i sinnet. Efter inpackningen får du en skön massage där lavendeloljan masseras in. En väldoftande behandling!
Pris: 950:-/ 60 min

 

Njuta 60 Min

I den här behandlingen får du verkligen njuta!

Du får en skön ansiktsbehandling med rengöring, lättare peeling, återfuktande mask, serum och ansiktskräm. Samtliga produkter är ekologiska. Under tiden får du en behandling för dina fötter och händer. Lättare peeling, inpackning i återfuktande kräm och händer och fötter blir inpackade i värme, därefter får du hand/arm, fot/underbensmassage.

Pris: 950:-/60 min
 

Harmoni - 60 min

Varva ner med denna avkopplande och lugnande behandling, bra för dig som känner dig stressad och har oro i kroppen.

Du får en varm inpackning med eteriska oljor som är bra mot stress och oro och har en lugnande effekt. Under tiden du du ligger inpackad får du en skön ansiktsbehandling med rengöring, lättare peeling, återfuktande mask och dagkräm, därefter får du en avkopplande huvud och nackmassage. 

Pris: 950:-/60 min
 

Relax 60 minuter

En underbar behandling för för kropp & själ!

I behandlingen ingår 30 min halvkroppsmassage med underbara aromaoljor därefter får du en skön ansiktsbehandling med lättare peeling, rengöring, ansiktsmask, ansiktsmassage och akupressur.

Pris: 950:-
 

Fuktighetskuren 60 minuter

En och välgörande peeling med saltskrubb som gör huden mjuk och len. Efter peelingen följer en mjukgörande inpackning av kroppen med produkter som återfuktar huden.

Under inpackningen får även fötterna en lättare peeling och inpackning med mjukgörande fotsalva. Ansiktet återfuktas med en skön ansiktsmask och ansiktsmassage. En härligt fuktgivande kur för hela kroppen!

Pris: 980:-
 

Lerinpackning med produkter från Döda havet 60 min

Denna varma sköna helkroppsinpackning med mineralrik lera  från döda havet är en djupgående värmande behandling.

Döda Havet, världens mineralrikaste hav är känt som kurort sedan urminnes tider och dess mineraler är erkända för att skänka avslappning, ge näring till hyn, aktivera blodcirkulationen och lugna reumatiska obehag samt rubbningar i ämnesomsättningen.

Leran är också mycket rik på magnesium, kalium och kalcium. Leran har också visat sig förstärka immunförsvaret och ger bättre motståndskraft mot infektioner. Exklusiva Spa världen runt har i flera år använt sig av den för att bekämpa blåmärken, ledinflammation, ömma muskler och rensa huden från orenheter, skadliga bakterier, toxiner och eventuella miljögifter.

Passar dig som gillar värme och som har trötta muskler och leder. Leran appliceras på hela kroppen och under tiden du ligger inpackad får du en svalkande ansiktsmask. 

Efter du har  duschat av leran applicerar jag in en återfuktande lotion, baserad på växtoljor, mineralsalter från Döda havet och vitamin E.

Pris: 950:- /60 min,  Lerinpackning inkl massage/90 min , Pris: 1 500:-
 

Infraröd Värmefilt 

Den Infraröda filten producerar infrarött ljus med terapeutisk verkan. Mycket hudstärkande (sammandragande) och ger smärtlindring vid led och muskelvärk samt ökad blodcirkulation. Slimmande och detoxande effekt och mycket bra för att sätta igång lymfsystemet. Behandlingen pågår i 30 min och du ligger i den varma sköna värmefilten till avslappnande musik. Då man svettas en hel del under behandlingen så finns möjlighet till dusch efteråt. En fantastisk behandling som gör kroppen avslappnande och värmen i musklerna sitter kvar länge. behandlingen finns att kombinera med massage och Magnesiuminpackning. Vid kurbehandling för att minska smärta och viktnedgång, 2-3 ggr/vecka.

Infraröda vågor startar kroppens självläkande processer och leder till:

Viktminskning-ökad ämnesomsättning

Ökad cirkulation

Uppstramande hud

Minskade Celluliter

Ökad energi

Minskad värk och stelhet

Mjukar upp bindväven

Förbättrad sömn och matsmältning

Förstärkt immunförsvar

Detoxande

Pris: 550:-
 

Infraröd värmefilt 30 min & 30 min massage. 

En underbar behandling för trötta muskler. Först 30 min behandling med värmefilten därefter 30 min skön massage. Gör underverk för värk och stel muskler.

Pris: 950:-
 

Infraröd värmefilt + Lymfmassage 90 min

En bra behandling för lymfsystemet, du ligger 30 minuter i den Infraröda värmefilten och därefter 60 minuter Lymfmassage.

Lymfmassage är en mycket lugnande behandling, och lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad!

Ett trögt lymfsystem kan göra att du känner dig svullen i armar, ben och ansikte, men kan också ge smärta i nacke och rygg, yrsel, huvudvärk, sömnsvårigheter och domningar och stelhet i kroppen.

Massagen och värmefilten stimulerar lymfsystemet så att överskottsvätska och slaggprodukter som finns i kroppen kan transporteras bort och ditt immunförsvar förbättras.

Pris: 1350:-
 

Aromainpackning skräddarsydd för dig 60 minuter

Denna unika behandling börjar med en uppiggande peeling där man arbetar med mineralsalter och eteriska oljor. Efter peelingen följer en aromainpackning där du bestämmer vilket resultat du vill ha med aromaoljornas fantastiska effekter avslappnande, utrensande eller uppiggande. En lyxig ansiktsmask och ansiktsmassage ingår.

Pris: 950:-

Aromainpackning Delux 120 minuter

Aromainpackning som ovan med efterföljande helkroppsmassage

gör din kropp mjuk och behagligt avstressad.

Pris: 1 550:-
 

Cirkulationsökande kroppsbehandling 70 minuter

En avslappnande behandling med värmande ingefära.

En utrensande, slankande kroppsbehandling för dig som

har lätt att bli svullen och samlar på dig vätska. Behandlingen börjar med skön skrubb som följs av en varm inpackning med ekologisk ingefärsolja.

Inkluderar även ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage samt skalpmassage. En riktigt energikick! 

Pris: 990:-
 

Paraffin behandling

Det här är en skön, djupt fuktgivande behandling, för både händer och fötter, som behöver extra fukt och är torra. Används bl. a för att öka blodcirkulationen, mjuka upp torra och nariga händer/fötter och för att hindra smärtan vid artrit och reumatism. Paraffinet öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden.

Värmen ökar blodgenomströmningen, stärker bindväven och drar ut slaggprodukter. Har även en otroligt avslappnande effekt.

I behandlingen ingår peeling, paraffin som avlägsnas efter ca 10 min.. Avslutas med skön massage med återfuktande kräm.

Pris: 600:- / 30 min (Händer+ fötter)
 

Paraffin-dröm 

En riktigt återfuktande och skön behandling för ansiktet, händerna och fötterna.

Det är en skön, djupt fuktgivande behandling, för både händer och fötter och ansikte som ger synbara förbättringar redan efter första gången. Används bl. a för att öka blodcirkulationen, mjuka upp torr hud och för att lindra smärtan vid artrit och reumatism. Paraffinbad öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Värmen ökar blodgenomströmningen och kapslar in värme och fukt i huden som blir mjuk och sammetslen. Har även en otroligt avslappnande effekt, här ligger du inpackad i en varm skön bädd under tiden du får Paraffin- behandlingen.

I behandlingen ingår:

Rengöring och lättare peeling i ansiktet .

Paraffinbehandling i ansiktet

Paraffinbehandling för händerna

Paraffinbehandling för fötterna

Pris: 890:-
 

Body Skrubb 30 minuter

Skön kroppspeeling som tar bort gammal hud och gör huden mjuk och len.Efter skrubben appliceras en skön mjukgörande Body lotion som återfuktar kroppen. En behandling för dig som är torr.

Pris: 600:-
 

Massage-behand​lingar

Hot Stone massage 60 min

Härlig massage med varma, lena lavastenar.

Hot Stone massage gör dig avslappnad och är välgörande för trötta och spända muskler.

Vid behandlingen masserar jag med uppvärmda lavastenar på din kropp för att mjuka upp spända muskler. Musklerna slappnar av och blod- och blodcirkulationen ökar.

Hot Stone massage riktar sig till både kropp och själ när värmen tränger sig djupt in i muskulaturen och löser upp spänningar och minskar stress. Värmen från stenarna bidrar också till att massagen blir mer djupgående och effekten av avslappning i massagen ökar. Hot Stone massage passar extra bra när du känner dig frusen och stel. Du lämnar behandlingsrummet behagligt varm, uppmjukad och avstressad.

Pris: 970:-
 

Magnesium-massage 50 min

Denna 50 minuters sköna massage lindrar ömma muskler ,värk i kroppen, och fyller på depåerna med den viktiga mineralen Magnesium. Massagen är en skön behandling där vi använder magnesiumolja som snabbt absorberas i huden.

Om du har känslan att vara mer stressad än vanligt, kanske är det dags att vända sig till magnesium? Detta mineral som finns i våra kroppar är ansvarig för hundratals kemiska reaktioner som håller våra kroppar i skick. Brist på denna viktiga mineral kan orsaka värk och smärta, dålig sömn, rastlösa ben, muskelkramper och även hindra vår förmåga att hantera stress och ångest.

Pris: 800:-
 

Chokladmassage 60 min - Nyhet!

En underbar behandling som ger lyckokänsla. Den varma oljan är mycket skön och avslappnande att bli masserad med. Doften av choklad som sprider sig i rummet verkar lugnande och gör att man känner sig gladare, då den höjer serotoninhalten och frigör endorfiner i kroppen. Under behandlingen får du även uppleva massage med varma stenar på ryggen. Aromen är lugnande och upplyftande för sinnet. Du känner dig lugn, behaglig och behandlingen ger en njutbar avkoppling för alla sinnen.
Pris: 980:-

 

Healing-massage 75 min
Denna behandling kombineras av en skön & avkopplande SPA-massage och Reiki healing. Jag börjar din behandling med en harmonisk och djupt avslappnande massage, skapad för att lugna både sinnet och kroppen.
Efter den omsorgsfulla massagen fortsätter jag med en skön session av Reiki healing. Reiki, som betyder universell livsenergi, är en mild och avkopplande form av healing som hjälper till att återställa balansen i både kropp och själ.
Pris: 980:-/ 75 min

 

Lymfmassage

Lymfmassage är en mycket lugnande behandling, och lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad!

Ett trögt lymfsystem kan göra att du känner dig svullen i armar, ben och ansikte, men kan också ge smärta i nacke och rygg, yrsel, huvudvärk, sömnsvårigheter och domningar och stelhet i kroppen.

Massagen stimulerar lymfsystemet så att överskottsvätska och slaggprodukter som finns i kroppen kan transporteras bort och ditt immunförsvar förbättras.

Lymfsystemet stimuleras med djupandning och lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning. Behandlingen blir därför en blandning av muskelmassage, andning och tryck och ibland något djupare grepp för att lösa upp fibroser. Lymfsystemet stimuleras att arbeta utan att öka blodcirkulationen.

Många känner sig lättare i kroppen efter behandling och mindre smärta.

Pris: 950:-/60 min, 1250:-/90 min
 

Spa Massage

Spamassagen är en mycket avstressande massage där man förhöjer massagen med olika aromaoljor. Förutom att verka lugnande och avstressande, påverkar spamassagen också blodcirkulationen, nervsystemet och huden. Under behandlingen använder jag även varma stenar för att få spänningar att släppa och få ytterligare en känsla av välbehag.

Syftet med spamassagen är att mjuka upp och släppa lättare muskelspänningar och du får en skön avslappning

Pris: 500:- 30 min, halvkropp

Pris: 800:- 50 min, helkropp
 

Gravidmassage 50 min

Skön och avslappnande massage för dig som är gravid och behöver en skön stund. I massagen väljer vi en ekologisk olja tillsammans och under massagen kommer du även få massage med varma lavastenar på ryggen.

Speciell gravidkudde finns så att du kan ligga bekvämt på mage. Massagen går att boka från graviditetsvecka 13. 

Pris: 850:-
 

Gravidrelax 70 min

En underbart skön behandling där du blir omhändertagen och får en skön timme med

total avslappning.

Behandlingen börjar med en skön ryggmassage där spända muskler får slappna av, under massagen får du även massage med varma lavastenar, skön benmassage för trötta och svullna ben, mjukgörande behandling för dina fötter och en skön ansiktsbehandling.

Går att boka från graviditetsvecka 13.

Pris: 1050:-
 

Massage med infrarött ljus 45 minuter

Det infraröda ljuset (IR) har en direkt och väldigt god påverkan på muskler och leder.

IR ger en värmande effekt vilket leder till en ökad endorfinproduktion som lindrar smärta och stelhet i muskler och leder.

IR ökar också syresättningen i cellerna, stärker även elasticiteten i bindväven samt ökar lymf- och blodcirkulationen. Detta gör att massagen får en ännu större och djupare effekt.

En värmande skön behandling för dig som har ont i rygg och nacke. 

Pris: 850:-

Stendröm 60 min
Släpp alla bekymmer och låt dig omfamnas av ren välbefinnande under vår stendrömsmassage! Genom att kombinera saltsten med varma lavastenar skapar vi en unik upplevelse som tar din avkoppling till nya höjder. Medan saltstenens exfolierande egenskaper rensar och mjukar upp huden, förbättras cirkulationen och stimuleras kroppens naturliga detoxprocess. Himalayasaltet, rikt på över 84 mineraler och spårämnen, ger din hud näring och vitalitet samtidigt som den frigör spänningar och främjar muskelavslappning. De varma lavastenarnas kraft löser upp djupa spänningar och stress, och deras värme bidrar till en djupgående massage som når både kropp och själ. Upplev en total harmoni när värmen tränger in i dina muskler och frigör dig från alla spänningar. Detta är inte bara en massage, det är en verklig stendröm! Under behandlingen ligger du på en varm Infraröd madrass med Jade & turmalinstenar.
För en ännu mer holistisk upplevelse kan du även kombinera din stendrömsmassage med Chakrabalansering - Stendröm balans, för att återställa din inre balans och energiflöde.
Pris: 980:-/60 min.
Pris: 1250:- inkl chakrabalansering (stendröm balans)

Body Skrubb med Massage 60 minuter

Skonsam kroppspeeling med saltskrubb som är djuprengörande, utrensande samt gör huden fantastiskt mjuk och len.

Efter skrubben följer applikation av mineralrik kräm som återfuktar och lugnar huden. Behandlingen avslutas med avslappnande Spa-massage

30 minuter med sköna Aromaoljor.

Pris: 1 100:-
 

Ansiktsbehandlingar

Lilla Ansiktskuren 30 minuter

En skön behandling som återfuktar och ger din hy ny lyster.

I behandlingen ingår; rengöring, ansiktsmask, ansiktsmassage och akupressur.

Pris: 450:-
 

Stora ansiktskuren 45 minuter

En skön behandling som återfuktar och ger din hy ny lyster samt här får du även en skön nack och skalpmassage

I behandlingen ingår; rengöring ,peeling, ansiktsmask, ansiktsmassage och akupressur, nack och skalpmassage.

Pris: 600:-

 Peace. Rejuvenation. Relaxation.

image.jpg

Ekologiska produkter

Jag använder bara naturliga & ekologiska produkter i alla mina behandlingar. Här kommer du få njuta av härliga dofter från naturen!

image.jpg

Ge bort en upplevelse

Ibland vill man ge bort lite omtanke till någon man uppskattar och håller kär!
Hos oss kan du köpa ett presentkort på en härlig behandling - en uppskattad gåva!

image.jpg

Stanna upp en stund!

Stanna upp en stund och få en skön återhämtning - du är så värd det! 
Jag älskar att arbeta med behandlingar och kommer ta hand om dig på bästa sätt!

 

bottom of page